VTech Den Bosch

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » VTech Den Bosch

VTech speelgoed kopen in regio Den Bosch

Een ruim aanbod aan VTech speelgoed vind je in onze winkel in regio Den Bosch. Al geruime tijd is Jovi Toys een begrip in regio Rosmalen en daarbuiten! Wij stellen ons assortiment volledig zelf samen, waarbij we rekening houden met de duurzaamheid en speelbaarheid van het speelgoed. Zo koop je in onze winkel nabij Den Bosch onder andere het mooiste speelgoed van het merk VTech.

Neem contact met ons op

Uniek speelgoed van het merk VTech koop je in onze winkel nabij Den Bosch

VTech biedt mooi speelgoed aan dat je koopt in onze winkel nabij Den Bosch. Het merk is ruim veertig jaar geleden opgericht in Hong Kong. Sinds de tijd dat zij het eerste e-learning product op de markt hebben gebracht, is er veel veranderd. Tegenwoordig maakt dit merk uit China het mooiste en meest unieke speelgoed. Zo biedt VTech kindercamera’s, kindvriendelijke tablets, interactieve boeken en nog veel meer binnen- en buitenspeelgoed aan, dat je allemaal koopt in onze winkel in regio Den Bosch!

Bekijk al het speelgoed in het echt

Bekijk al het prachtige speelgoed in onze speelgoedwinkel! De winkel is ruim vijfhonderd vierkante meter in oppervlakte. Het speelgoed is overzichtelijk opgesteld én de winkel is volledig rolstoelvriendelijk. Je vindt hier allerlei merken zoals KAPLA en Schleich. Kom langs in onze speelgoedwinkel en bekijk alle producten in het echt! Ben je op zoek naar een cadeau? Onze enthousiaste medewerkers helpen en adviseren je graag. Je koopt bij ons ook cadeaubonnen, zodat de ontvanger zelf iets kan uitkiezen. Heb je vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 073 521 2409 of door een e-mail te sturen naar info@jovi-toys.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys