Bordspellen Den Bosch

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home ยป Verjaardagsbox Eindhoven

Een verjaardagsbox voor jarigen in Eindhoven

Wat is er nu leuker dan zelf een verjaardagsbox samenstellen voor je verjaardag in Eindhoven? Wanneer je veertien dagen voor de verjaardag van je kind een verjaardagsbox samenstelt kunnen je vrienden en familie precies de juiste cadeaus kopen. Zo geven zij altijd leuke cadeaus en zitten er geen dubbele giften tussen.

Neem contact met ons op

Een toffe verjaardagsbox voor verjaardagen in Eindhoven

Met een kadomand van Jovi Toys uit Rosmalen weten jouw familie en vrienden precies welke cadeaus zij kunnen geven voor een verjaardag. Als je kind fervent Playmobil-fan is, dan krijgen zij geen dubbele sets. Heb je specifieke kinderboeken in gedachten? Of vertel ze welk poppetje van Sylvian Families aan de collectie ontbreekt. Het kan allemaal. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk voor de gasten, want zij hoeven zich niet het hoofd te breken om wat te geven, en hoeven niet met een kabobon aan te komen. Voor iedereen is een verjaardagsbox dus een uitkomst.

Stel een verjaardagsbox samen!

Ga snel aan de slag met het samenstellen van een mooie verjaardagsbox voor, of samen met, je kind voor een superleuke verjaardag in Eindhoven. Heb je vragen over hoe onze boxen werken? Neem dan contact met op met de speelgoedexperts van Jovi Toys in Rosmalen. Je belt ons op 073 521 2409 of stuur een e-mail naar info@jovi-toys.nl voor meer informatie over de verjaardagsboxen van onze winkel nabij Eindhoven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys