Topmodel speelgoed

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » Topmodel speelgoed

Topmodel speelgoed

Topmodel speelgoed uit onze winkel nabij Den Bosch is een echte aanrader voor creatieve kinderen. Dit merk is helemaal gericht op jonge dametjes. Zo kun je met de fineliners of de viltstiftenset je eigen kledinglijn samenstellen in een van de kleurboeken en je ideeën bijhouden in een dagboek van Topmodel.

Neem contact met ons op

Met Topmodel speelgoed kun je zelfs je eigen T-shirt versieren

Niet alleen kun je met Topmodel speelgoed uit onze winkel nabij Den Bosch je eigen kledinglijn ontwerpen en de modellen inkleuren. Je kunt zelfs je eigen T-shirt versieren, dankzij de gelpennen van dit merk. Zo kun je meteen aan je vriendinnen en familie laten zien hoe creatief je bent. Ben je bijna jarig? Laat dan bij Jovi Toys nabij Den Bosch een kadomand vullen met Topmodel speelgoed. Dan kunnen jouw vrienden en familie de cadeaus uitzoeken die je echt wilt hebben en krijg je niets dubbel.

Kom gauw langs in onze winkel in Rosmalen

Om ons assortiment aan Topmodel speelgoed te bekijken kun je het beste even langskomen in onze ruime speelgoedwinkel in Rosmalen, nabij Den Bosch. Heb je nu al vragen over een bepaald stuk speelgoed, bijvoorbeeld onze producten van Micro Mini of Tangle Toy? Neem dan even contact met ons op door te bellen met het telefoonnummer 073 521 2409 of door een e-mail te sturen naar info@jovi-toys.nl. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in onze winkel in Rosmalen om samen het mooiste speelgoed uit te kiezen!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys