Tangle Toy Oss

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » Tangle Toy Oss

Tangle Toy speelgoed kopen in regio Oss

Speelgoed van Tangle Toy koop je in onze winkel nabij Oss. Al tijden komen mensen van heinde en ver naar onze speelgoedwinkel in Rosmalen om de mooiste producten te kopen. Wij zijn een zelfstandig onderneming en stellen ons aanbod helemaal zelf samen. Daarnaast werken we met een klantenkaartsysteem. Met een Jovi Toys klantenkaart spaar je punten door speelgoed te kopen. Deze punten wissel je weer in tegen korting.

Neem contact met ons op

Het mooiste speelgoed van Tangle Toy koop je in onze winkel nabij Oss

Een van de mooie merken die wij aan het assortiment van onze winkel nabij Oss hebben toegevoegd, zijn de producten van Tangle Toy. Het speelgoed van dit merk is ontworpen door kunstenaar Richard X Zawits. De producten zijn dan ook gebaseerd op kunst. Je koopt een Tangle Toy in onze speelgoedwinkel nabij Oss in allerlei diverse kleuren en prints. Deze producten werken erg ontspannend en zijn dus ook zeer geschikt voor volwassenen, net zoals het speelgoed van KAPLA, waar je allerlei gebouwen mee namaakt.

Kies jouw favoriete speelgoed uit

Als je al het speelgoed van Tangle Toy in het echt wilt bekijken, kom dan vooral eens langs in onze winkel in de regio van Oss! Je bekijkt hier al het speelgoed van diverse merken, zoals het welbekende LEGO en het moderne VTech. Kom gerust eens langs in onze winkel waar onze enthousiaste medewerkers je graag alles vertellen over het speelgoed dat wij aanbieden, zoals speelgoed van Schleich en onze andere merken. Heb je vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 073 521 2409 of door een e-mail te versturen naar info@jovi-toys.nl.

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys