Speelgoedwinkel Oss

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » Speelgoedwinkel Oss

Een ruim opgezette en rolstoelvriendelijke speelgoedwinkel in de buurt van Vught en Oss, dat is Jovi Toys. In de omgeving Vught, Oss, en Den Bosch is onze speelgoedwinkel al vele jaren een begrip. Dat komt doordat wij iedereen die onze speelgoedwinkel bezoekt van advies op maat voorzien. Zo zorg je ervoor dat je altijd met een passend cadeautje op het feestje aankomt. Daarnaast zijn wij een onafhankelijke speelgoedwinkel, wat betekent dat wij ons eigen assortiment samenstellen. Dus ook voor een uniek cadeau in de omgeving van Vught en Oss kun je in onze speelgoedwinkel uitstekend slagen.

In onze speelgoedwinkel sparen voor de meest aantrekkelijke kortingen in Vught en Oss

Jovi Toys is vanuit Vught en Oss makkelijk te bereiken. En dat is maar goed ook als je vaker op zoek gaat naar een leuk cadeautje voor je kind of een van zijn of haar vriendjes. Je kunt dan gebruik maken van de Jovi Toys klantenkaart. Hiermee kun je sparen voor de volgende kortingen:

  • Bij 25 punten ontvang je €5,- korting op je volgende aankoop;
  • Bij 50 punten ontvang je €12,50 korting op je volgende aankoop.

Voor iedere €5,- ontvang je 1 punt en per aankoop kun je maximaal 25 punten krijgen.

Ook voor cadeaubonnen kun je bij ons langs komen

Wanneer je niet weet wat je voor de jarige moet kopen, kun je vanuit Vught of Oss altijd even bij ons langskomen. Wij adviseren je dan graag. Vind je het heel lastig om iets uit te kiezen? Koop dan een cadeaubon van Jovi Toys. Dan kan het kind zelf een leuk stuk speelgoed uitzoeken. Ben je benieuwd of wij een bepaald artikel in ons assortiment hebben opgenomen? Neem dan even contact met ons op door te bellen met telefoonnummer 073 521 2409.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht