Speelgoedwinkel Oss

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » Speelgoedwinkel Oss

Een speelgoedwinkel nabij Oss met een ruim aanbod

Een ruim opgezette en rolstoelvriendelijke speelgoedwinkel in de buurt van Vught en Oss, dat is Jovi Toys. In de omgeving Vught, Oss, en Den Bosch is onze speelgoedwinkel al vele jaren een begrip. Dat komt doordat wij iedereen die onze speelgoedwinkel bezoekt van advies op maat voorzien. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd met een passend cadeautje op het feestje aankomt. Daarnaast zijn wij een onafhankelijke speelgoedwinkel, wat betekent dat wij ons eigen assortiment samenstellen. Dus ook voor het kopen van een uniek cadeau in de omgeving van Vught en Oss kun je in onze speelgoedwinkel uitstekend slagen.

Neem contact met ons op

In onze speelgoedwinkel nabij Vught en Oss spaar je voor kortingen

Jovi Toys is vanuit Vught en Oss makkelijk te bereiken. En dat is maar goed ook als je vaker op zoek gaat naar een leuk cadeau voor je kind of een van zijn of haar vriendjes. Je kunt dan gebruik maken van de Jovi Toys klantenkaart. Hiermee spaar je voor de volgende kortingen:

  • Bij 25 punten ontvang je €5,- korting op je volgende aankoop;
  • Bij 50 punten ontvang je €12,50 korting op je volgende aankoop.

Voor iedere €5,- ontvang je 1 punt en per aankoop krijg je maximaal 25 punten.

Ook voor cadeaubonnen kom je bij ons langs

Wanneer je niet weet wat je voor de jarige moet kopen, kun je vanuit Vught of Oss altijd even bij ons in de speelgoedwinkel langskomen. Wij adviseren je dan graag. Vind je het heel lastig om iets uit te kiezen? Koop dan een cadeaubon van Jovi Toys. Dan kan het kind zelf een leuk stuk speelgoed uitzoeken, bijvoorbeeld van het merk Schleich of KAPLA. Wist je dat je bij ons zelfs terecht kunt voor een mooi kraamcadeau? Wij bespreken graag alle mogelijkheden! Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 073 521 2409 of door te mailen naar info@jovi-toys.nl.

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys