Schleich Oss

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » Schleich Oss

Schleich speelgoed koop je in onze winkel nabij Oss

Het mooiste speelgoed van het Duitse merk Schleich vind je in onze speelgoedwinkel in Rosmalen, niet ver van Oss. Jovi Toys is een begrip in de omgeving en ver daarbuiten. Dit komt mede doordat wij een zelfstandige onderneming zijn. Wij stellen zelf het aanbod samen. We houden hierbij rekening met duurzaamheid en de speelwaarde van het speelgoed. Onze speelgoedwinkel is ruim vijfhonderd vierkante meter groot, overzichtelijk én rolstoelvriendelijk. We bieden in onze winkel een ruim assortiment prachtige merken aan, zoals Schleich.

Neem contact met ons op

Prachtig speelgoed van Schleich vind je bij onze winkel nabij Oss

Het merk werd in 1935 opgericht in Duitsland door Friedrich Schleich. Je kent het merk misschien wel van De Smurfen, Snoopy, The Muppet Show en vele andere populaire figuren. Daarnaast heeft dit merk vele dierenfiguren ontwikkeld, zoals boerderijdieren en dinosauriërs. Tegenwoordig kun je in onze speelgoedwinkel nabij Oss figuurtjes kopen van alle dieren die je maar kunt bedenken. Ook hebben wij diverse voertuigen en bekende gebouwen van dit merk in ons assortiment.

Kom langs en bekijk al ons speelgoed in het echt

Het speelgoed van dit Duitse merk staat bekend als verzamelobject, maar hun artikelen zijn ook ontzettend leuk om mee te spelen of om te gebruiken als decoratie. Kom al het speelgoed van Schleich en allerlei andere merken, zoals Sylvanian Families speelgoed, eens bekijken in onze speelgoedwinkel nabij Oss! Onze enthousiaste medewerkers voorzien je graag van informatie en geven je advies als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een cadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Micro Mini step? Heb je vragen vooraf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 521 2409 of door een e-mail te versturen naar info@jovi-toys.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys