Playmobil Oss

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » Playmobil Oss

Playmobil kopen in onze winkel nabij Oss

Voor een winkel met een groot aanbod aan Playmobil vlakbij Oss, kun je altijd langskomen bij Jovi Toys in Rosmalen. Met een winkeloppervlak van 500 vierkante meter en advies op maat kunnen wij je garanderen dat je altijd het leukste Playmobil voor jouw kind meeneemt. Playmobil is al vele jaren populair onder kinderen. Sinds de eerste Playmobilpoppetjes in 1974 op de markt kwamen, is de productie en de ontwikkeling van het speelgoed met sprongen vooruit gegaan. Het resultaat is een enorme variatie aan verschillende modellen en thema’s, waarvan je er veel in onze speelgoedwinkel nabij Oss vindt.

Neem contact met ons op

Playmobil kopen in onze winkel nabij Oss als onderdeel van een cadeaumand

Wat erg leuk is, is om samen met je kind langs te komen in onze speelgoedwinkel nabij Oss om het mooiste speelgoed van Playmobil uit te zoeken voor zijn of haar verjaardag. Het is bij Jovi Toys namelijk mogelijk om twee weken voor de verjaardag van je zoon of dochter, samen een cadeaumand of verjaardagsbox samen te stellen. Zo kunnen vrienden en familie precies dat cadeau geven dat je kind graag wil. En bij Playmobil is het wel zo leuk dat ze zelf uit verschillende dingen kunnen kiezen en geen dubbele cadeaus krijgen. Zo weet je zeker dat jouw kind een topverjaardag heeft!

Kom langs of neem contact met ons op

Voor het samenstellen van een cadeaumand of verjaardagbox met Playmobil of ander speelgoed, zoals een Tangle Toy of LEGO, kun je langskomen bij onze speelgoedwinkel in Rosmalen, tussen Den Bosch en Oss. Omdat er zoveel verschillende soorten Playmobil verkrijgbaar zijn, is het verstandig om ons even te bellen wanneer je op zoek bent naar een specifiek pakket. Wij kijken graag voor je in ons assortiment. Voor deze en andere vragen, kun je bellen naar het telefoonnummer 073 521 2409 of een e-mail sturen naar info@jovi-toys.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys