Bordspellen Den Bosch

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » Playmobil Eindhoven

Playmobil kopen in de buurt van Eindhoven

De gaafste Playmobil koop je bij Jovi Toys in Rosmalen, niet ver van Eindhoven. Dit klassieke speelgoed is al bijna vijftig jaar onverminderd populair en ook jouw kinderen zullen er met veel plezier mee spelen. Kom naar onze winkel vanuit Eindhoven en ontdek welke Playmobil-sets wij in huis hebben.

Neem contact met ons op

Mooie Playmobil om met je mee naar Eindhoven te nemen

Jovi Toys is niet ver van Eindhoven, dus als je toffe Playmobil-sets zoekt is het zeker de moeite waard om onze speelgoedwinkel te bezoeken. Naast Playmobil koop je bij ons nog veel meer ander speelgoed, uit een assortiment dat wij zelf samenstellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor jongere kinderen duurzaam en leerzaam speelgoed van PlanToys. Kom je niet uit Eindhoven, maar reis je vanuit uit Oss voor Playmobil?  Ook dan ben je bij ons in goede handen.

Kom speelgoed kopen in onze winkel

Voor superleuke Playmobil-sets kom je naar onze speelgoedwinkel. Weet je niet zeker wat te kopen? Dan is een kadobon ook een optie. Met 500 m² oppervlakte hebben wij daarnaast ook veel ander leuk speelwaar, zoals diertjes van Schleich. Heb je vragen over ons assortiment? Bel naar 073 521 2409 of stuur een e-mail naar info@jovi-toys.nl. Onze experts beantwoorden graag al je vragen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys