Bordspellen Den Bosch

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » PlanToys speelgoed Eindhoven

PlanToys-speelgoed kopen nabij Eindhoven

Zoek je leuk PlanToys-speelgoed voor je kinderen in Eindhoven? In onze winkel van 500 m² in Rosmalen hebben wij een uitstekende selectie van dit duurzame speelgoed. Kom naar Jovi Toys en laatje verrassen door ons ruime assortiment aan leerzaam speelgoed voor binnen en buiten.

Neem contact met ons op

PlanToys-speelgoed kopen in de buurt van Eindhoven

Als je leuk PlanToys-speelgoed met je mee naar huis in Eindhoven wilt nemen, dan moet je zeker naar onze speelgoedspeciaalzaak komen. PlanToys is een speelgoedmerk dat bekendstaat om zijn duurzaamheid en de voordelen voor de ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters. Met dit houten speelgoed maak je iedereen blij. Je kinderen uit Eindhoven kunnen met PlanToys kiezen voor auto’s, poppenhuizen, puzzels en nog veel meer. Speelgoed van PlanToys is leuk, maar gaat daarnaast ook jarenlang mee. Zo kan het gemakkelijk van de oudere broer op jonger zusje overgaan en heeft iedereen er plezier van.

Kom je speelgoed uitzoeken

Kom vanuit Eindhoven naar Rosmalen voor het leukste PlanToys-speelgoed. Deze speelwaren zijn zeer geschikte kraamcadeaus. Wil je voor je bezoek weten wat we precies in huis hebben? Bel dan naar 073 521 2409 of stuur een e-mail naar info@jovi-toys.nl. Wij vertellen je graag alles over ons aanbod aan leerzaam en duurzaam speelgoed.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys