“We hebben mooi duurzaam speelgoed van unieke merken die in een doorsnee speelgoedwinkel niet te vinden zijn.”

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » Over ons

Verrassend grote speelgoedwinkel Jovi Toys te Rosmalen

Jovi Toys staat bekend als een verassend grote speelgoedwinkel voor jong en oud. Met zijn 500 m2 is het een schatkamer vol speelgoed. De winkel is ruim, overzichtelijk en rolstoelvriendelijk opgezet. Sinds 1966 is de winkel op deze locatie een begrip voor Rosmalen en verre omgeving.

Uniek

“Als zelfstandige onderneming stellen we zelf ons assortiment samen. Hierdoor hebben we de mogelijkheid mooi duurzaam speelgoed van unieke merken aan te bieden die in een doorsnee speelgoedwinkel niet te vinden zijn. We verkopen speelgoed van onder andere het merk Haba, Brio, Janod, Djeco en nog veel meer. Naast speelgoed voor kinderen is er ook een ruime keuze aan puzzels en spellen voor volwassenen.”

Bereikbaarheid

“Onze winkel is gelegen net buiten het centrum van Rosmalen en is makkelijk bereikbaar met gratis parkeergelegenheid voor de deur. De winkel is zowel kind als ouder vriendelijk.”

Wil je je ook laten onderdompelen in een gigantische wereld van speelgoed? Kom binnen en beleef de ervaring van onze verrassend grote speelgoedwinkel Jovi Toys!

Contact

Jovi Toys
Weidestraat 12
5241 CB Rosmalen
Noord-Brabant
Telefoonnr.: 073 521 2409
Web: www.jovi-toys.nl
Mail: info@jovi-toys.nl

Contact

Jovi Toys