Micro Mini step Rosmalen

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home ยป Micro Mini step Rosmalen

Een Micro Mini step kopen in Rosmalen

Als je op zoek bent naar een Micro Mini step, dan vind je deze in onze prachtige speelgoedwinkel in Rosmalen! Onze winkel is ruim, overzichtelijk en ook nog eens rolstoelvriendelijk. Wij stellen ons aanbod geheel zelf samen. Hierbij houden we rekening met de duurzaamheid en speelbaarheid van het speelgoed.

Neem contact met ons op

Het verhaal achter de Micro Mini step die wij verkopen in Rosmalen

Een van de prachtige producten die je vindt bij onze speelgoedwinkel in Rosmalen, nabij Oss, is een Micro Mini step. Het verhaal van Micro Mobility, het merk dat de Micro Mini step heeft ontwikkeld, begint bij uitvinder Wim Ouboter. Hij wilde een vervoermiddel ontwikkelen dat kleine afstanden eenvoudig overbrugt. Het vervoermiddel moest makkelijk te tillen en op te vouwen zijn. Daarnaast moest het goed bestuurbaar zijn. Hierdoor ontstond de Micro Step! Deze step is vandaag de dag wereldberoemd. Het wordt gebruikt als vervoermiddel, maar ook als buitenspeelgoed voor kinderen.

Neem contact met ons op of bekijk ons aanbod in het echt

Een Micro Mini step kopen doe je in onze speelgoedwinkel in Rosmalen! Wij hebben een ruim assortiment aan Micro Mini steppen, maar ook aan ander speelgoed zoals speelgoed van het bekende merk LEGO. Wil je een Micro Ministep kopen met voordeel? Schaf dan voor een klein bedrag een Jovi Toys klantenkaart aan. Hiermee spaar je voor hoge kortingen. Heb je vragen over de klantenkaart of wil je meer weten over ons speelgoed? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 521 2409 of door te mailen naar info@jovi-toys.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys