Bordspellen Den Bosch

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » Living Puppets Nijmegen

Living Puppets kopen in onze winkel nabij Nijmegen

Wil je Living Puppets kopen voor je kinderen in Nijmegen? Breng dan een bezoekje aan Jovi Toys in Rosmalen. In deze speelgoedspeciaalzaak vind je een ruim aanbod van deze superleuke en bovendien zeer leerzame poppen. Kom naar onze winkel voor onze selectie van deze unieke handpoppen.

Neem contact met ons op

Living Puppets kopen in de leukste speelgoedwinkel nabij Nijmegen

Living Puppets is een van de bekendste merken wanneer het gaat om handpoppen. Ze zijn verkrijgbaar in tal van verschillende opties, waaronder ook van een bekende franchise als Sesamstraat. Net als bij veel van het speelgoed dat wij aanbieden, zoals Haba-speelgoed, zijn deze speelwaren niet alleen leuk maar ook erg leerzaam. Door deze Living Puppets te kopen in onze winkel leren je kinderen in Nijmegen communiceren, emoties en cijfers. Met een Living Puppets-pop hebben je kinderen urenlang plezier en een maatje dat ze overal met zich mee naartoe zullen nemen.     

Zoek een leuke pop uit

Kom naar Jovi Toys in Rosmalen, niet ver van Nijmegen, voor de leukste Living Puppets. Heb je vragen over deze bijzondere poppen of over onze andere producten, zoals ons buitenspeelgoed?  Neem dan contact met ons op. Bel naar 073 521 2409 of stuur een e-mail naar info@jovi-toys.nl. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om al je vragen over ons assortiment te beantwoorden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys