Bordspellen Den Bosch

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home ยป LEGO Nijmegen

De leukste LEGO voor in Nijmegen

Ben jij helemaal dol op LEGO en woon je in Nijmegen? Of heb je kinderen die niets liever doen dan dingen bouwen met deze gekleurde steentjes uit Denemarken? Breng een bezoek aan Jovi Toys in Rosmalen, niet ver van Nijmegen, voor onze uitgebreide collectie aan LEGO en LEGO Technic-sets.

Neem contact met ons op

Koop je LEGO in onze winkel nabij Nijmegen

LEGO is voor iedereen. Of je nu kinderen hebt die net leren bouwen met de DUPLO-serie van dit Deense merk. Of je nu kinderen hebt die al vaardig zijn in het vertellen van verhalen met deze steentjes, of wanneer je zelf graag hobbyt met die speelgoed; LEGO is tijdloos. Als je uit Nijmegen komt is het daarom zeker de moeite waard onze collectie aan LEGO en ander speelgoed, zoals Janod-speelwaren of speelgoed van het merk Haba, te bekijken in onze winkel. Als je van LEGO houdt, houd je wellicht ook van puzzels. Deze hebben wij ook in ons assortiment.

Zoek de leukste LEGO-sets uit

Kom vanuit Nijmegen naar onze winkel in Rosmalen voor de mooiste LEGO-sets. Wil je zeker weten dat wat je zoekt op voorraad is? Neem dan contact met ons op. Bel naar 073 521 2409 of stuur een e-mail naar info@jovi-toys.nl. Onze speelgoedspecialisten geven je graag antwoord op al je vragen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys