LEGO Den Bosch

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » LEGO Den Bosch

LEGO kopen in onze speelgoedwinkel nabij Den Bosch

Voor een groot assortiment aan LEGO hoef je in Rosmalen of Den Bosch niet ver te zoeken. Jovi Toys is een van de grootste onafhankelijke speelgoedwinkels in de regio Den Bosch en Rosmalen en wij hebben LEGO voor vrijwel iedere leeftijd. LEGO zelf behoeft natuurlijk weinig introductie. De populaire bouwsteentjes zijn al decennialang het favoriete speelgoed van zowel jongens als meisjes, en ook voor oudere kinderen en zelfs voor volwassenen, zijn er verschillende producten verkrijgbaar. Wat voor LEGO je ook kiest, urenlang speelplezier is gegarandeerd!

Neem contact met ons op

LEGO voor jong en oud vind je bij ons in Rosmalen, vlak bij Den Bosch

Voor de allerkleinsten is LEGO nog net wat te moeilijk, maar ook als je kinderen jonger dan drie jaar zijn vind je mooi speelgoed bij Jovi Toys in Rosmalen, nabij Den Bosch. Voor deze leeftijdscategorie bieden de grotere DUPLO stenen en figuren uitkomst. Doordat deze stenen veel groter zijn is de kans op inslikken en verstikkingsgevaar een stuk kleiner. Voor de oudere kinderen zijn er speciale LEGO-technic pakketten verkrijgbaar. Hiermee worden zowel kinderen als volwassenen uitgedaagd. Ook voor allerlei verschillende uitvoeringen en uitbreidingen kun je bij ons terecht. Ons enorme aanbod doet daarmee de lijfspreuk van LEGO recht aan: ‘De enige beperking is je fantasie’.

Laat je adviseren door ons personeel

Bij Jovi Toys in Rosmalen, nabij Den Bosch, stellen wij ons eigen LEGO assortiment samen. Ons personeel is daarom uitstekend op de hoogte van wat wij verkopen en kunnen je goed adviseren over het juiste cadeau voor jouw kind. Hiervoor kun je natuurlijk langskomen in onze speelgoedwinkel, maar bij vragen is het ook mogelijk om te bellen naar telefoonnummer 073 521 2409 of om te mailen naar info@jovi-toys.nl. Je vindt in onze winkel ook andere soorten speelgoed, bijvoorbeeld een Micro Mini step of Topmodel speelgoed.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys