LEGO Den Bosch

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » LEGO Den Bosch

Voor een groot assortiment LEGO hoef je in Rosmalen of Den Bosch niet ver te zoeken. Jovi Toys is een van de grootste onafhankelijke speelgoedwinkels in de regio Den Bosch en Rosmalen, en wij hebben LEGO voor vrijwel iedere leeftijd. LEGOzelf behoeft natuurlijk weinig introductie. De populaire bouwsteentjes zijn al decennialang het favoriete speelgoed van zowel jongens als meisjes, en ook voor oudere kinderen, en zelfs voor volwassenen, zijn er verschillende producten verkrijgbaar. Wat voor LEGO je ook kiest, urenlang speelplezier is gegarandeerd!

LEGO voor jong en oud bij Jovi Toys in Rosmalen, vlakbij Den Bosch

Voor de allerkleinsten is LEGO nog net wat te moeilijk, maar ook als je kinderen jonger dan 3 jaar zijn kun je prima slagen bij Jovi Toys in Rosmalen, onder de rook van Den Bosch. Voor deze leeftijdscategorie bieden de grotere DUPLO stenen en figuren uitkomst. Doordat deze stenen veel groter zijn is de kans op inslikken en verstikkingsgevaar een stuk kleiner. Voor de oudere kinderen zijn er speciale LEGO-technic pakketten verkrijgbaar. Hiermee worden zowel kinderen als volwassenen uitgedaagd. Ook voor allerlei verschillende uitvoeringen en uitbreidingen kun je bij ons terecht. Ons enorme aanbod doet daarmee de lijfspreuk van LEGO recht aan: ‘De enige beperking is je fantasie’.

Laat je adviseren door ons personeel

Bij Jovi Toys in Rosmalen stellen wij ons eigen LEGO assortiment samen. Ons personeel is daarom uitstekend op de hoogte van wat wij verkopen en kunnen je goed adviseren over het juiste cadeau voor jouw kind. Hiervoor kun je natuurlijk langskomen in onze speelgoedwinkel, maar bij vragen is het ook mogelijk om te bellen met telefoonnummer 073 521 2409.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht