Kraamcadeau

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home ยป Kraamcadeau

Voor het leukste kraamcadeau moet je bij Jovi Toys zijn. Onze winkel bestaat al sinds 1966 en heeft een oppervlakte van ruim 500m2. Ons assortiment aan speelgoed hebben wij zelf samengesteld, waardoor je zeker een uniek geboortecadeau zult vinden! Kom langs in onze winkel in Rosmalen en ontdek het aanbod zelf!

Kom in ons ruime aanbod een kraamcadeau uitzoeken

Een kraamcadeau uitzoeken is altijd leuk. Helemaal wanneer u keuze heeft uit een ruim aanbod zoals dat van ons. Of u nu op zoek bent naar speelgoed of knuffels, wij beschikken over een tal aan merken waar gegarandeerd iets voor jou tussen zit. Zo verkopen wij bijvoorbeeld de bekende Monchhichi knuffels. Deze leuke knuffels bestonden wellicht in jouw tijd al, dus hoe leuk is het dan om deze cadeau te doen aan een nieuwe generatie? Er zijn zelfs bijpassende kleertjes te koop voor Monchhichi knuffels van 20 cm hoog, zodat de knuffel helemaal naar wens gemaakt kan worden. Maar we verkopen ook de Alice Activiteitenknuffel. Deze knuffel heeft verschillende labeltjes, waar het kindje aan kan voelen. Hierdoor worden de zintuigen gestimuleerd en ontwikkeld de baby zich tijdens het spelen!

Kom langs in onze winkel

Ben je er nog niet helemaal uit welk babycadeau je moet kopen? Kom dan langs in onze winkel. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van het juiste kraamcadeau. Ze voorzien je maar al te graag van persoonlijk advies. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 073 521 2409.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht