KAPLA Oss

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » KAPLA Oss

KAPLA speelgoed kopen in onze winkel nabij Oss

Een ruim assortiment aan diverse merken speelgoed, zoals KAPLA, vind je in onze speelgoedwinkel in Rosmalen, nabij Oss! Al sinds 1966 is onze winkel een begrip voor mensen uit de omgeving en ver daarbuiten. Wij stellen ons eigen assortiment samen en hebben daarom een ruim aanbod. Een van de merken die wij aanbieden is het mooie merk KAPLA.

De geschiedenis van KAPLA speelgoed, dat verkrijgbaar is in onze winkel nabij Oss

KAPLA is een resultaat van de bouwervaring van Tom van der Bruggen. Het merk is ontstaan tijdens het bouwen van een prachtig kasteel in Zuid-Frankrijk. Door het gebruik van houten blokken maakte de oprichter een schaalmodel. Hij merkte echter snel dat de houten blokjes niet geschikt waren voor het recreëren van draagbalkjes. Hij verving de blokjes door identieke houten plankjes, welke zeer geschikt waren om alles te bouwen. Hij realiseerde zijn schaalmodel en vijftien jaar later zijn kasteel.

Laat jouw kind de mooiste gebouwen maken

KAPLA stimuleert de creativiteit en het concentratie- en aanpassingsvermogen van jouw kind. De plankjes van KAPLA, die je vindt in onze speelgoedwinkel nabij Oss, geven iedereen de mogelijkheid om kleine gebouwen te creëren die zo sterk staan als steen. Hierbij is geen lijm nodig. Je kind kan zijn of haar eigen creativiteit erop los laten gaan, maar KAPLA biedt ook diverse ideeënboeken aan. Het houten speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Koop het mooiste speelgoed in onze winkel

Wil je meer weten over KAPLA of andere merken die wij aanbieden, zoals VTech of het welbekende LEGO? Kom dan langs in onze speelgoedwinkel nabij Oss! Onze enthousiaste medewerkers voorzien je graag van meer informatie. Heb je vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 073 521 2409 of door te mailen naar info@jovi-toys.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys