KAPLA Den Bosch

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » KAPLA Den Bosch

KAPLA speelgoed vind je in onze winkel nabij Den Bosch

Bij Jovi Toys heb je de mogelijkheid om KAPLA speelgoed te kopen in de omgeving van Den Bosch. Deze houten plankjes zijn voor zowel kinderen als voor volwassenen. De naam KAPLA is ontstaan uit het samenvoegen van twee woorden, KABouter en PLAnkjes. De naam dekt de lading al vrij goed. KAPLA speelgoed bestaat uit kleine houten plankjes waarmee modelgebouwen gebouwd kunnen worden. Jovi Toys, vlak bij Den Bosch heeft verschillende dozen met KAPLA blokjes te koop. Kom snel kijken of neem contact met ons op als je vragen hebt over ons speelgoed.

Neem contact met ons op

KAPLA is educatief speelgoed dat je koopt bij ons nabij Den Bosch

Het leuke aan de KAPLA blokjes die wij nabij Den Bosch verkopen, is dat ermee gespeeld kan worden door jong en oud, en op ieder niveau. Het is mogelijk om kleine bouwwerkjes te maken van verschillende vrolijke kleuren, maar ook ingewikkelde structuren zoals schepen of wolkenkrabbers kunnen met KAPLA worden gebouwd. Daarmee draagt het speelgoed ook bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht van je kind. Ook worden de hersenen gestimuleerd op het gebied van logica, creativiteit, concentratie en geduld. Omdat KAPLA voor ieder niveau, vanaf drie jaar, geschikt is om mee te spelen, is het een leuke hobby om samen met je kind mee bezig te zijn.

Kom langs voor een betere indruk

Voor de mogelijkheden die KAPLA en ons andere speelgoed, bijvoorbeeld van Playmobil of LEGO, bieden kun je altijd even langskomen bij Jovi Toys in Rosmalen, vlak bij Den Bosch. Onze medewerkers kunnen je dan meteen adviseren over speelgoed van allerlei merken. Bij vragen vooraf kun je ons ook altijd bellen. Dat doe je door contact op te nemen via 073 521 2409 of via info@jovi-toys.nl.

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys