Houten speelgoed Den Bosch

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » Houten speelgoed Den Bosch

Houten speelgoed kopen in onze winkel nabij Den Bosch

Houten speelgoed kopen in de buurt van Den Bosch doe je bij Jovi Toys. Sinds 1966 zijn wij een begrip in de regio en door de jaren heen is onze speelgoedwinkel uitgegroeid tot een van de grotere onafhankelijke speelgoedwinkels van het land. Dat betekent dat wij ons eigen assortiment samenstellen. Doordat wij duurzaamheid erg belangrijk vinden, koop je bij ons een van de grootste collecties aan houten speelgoed in Den Bosch en omstreken. Kom vooral langs in onze ruim opgezette speelgoedwinkel, die overigens ook rolstoelvriendelijk is ingericht!

Neem contact met ons op

Houten speelgoed kopen nabij Den Bosch, leuk om mee te spelen én goed voor de ontwikkeling

Het houten speelgoed en buitenspeelgoed dat Jovi Toys in Rosmalen, nabij Den Bosch, verkoopt staat niet alleen garant voor veel speelplezier voor je kind. Het draagt ook bij aan de motorische en mentale ontwikkeling van jouw zoon of dochter. Zo verkopen wij verschillende houten loopfiguren waarmee jouw peuter op ontdekkingstocht kan gaan door de – voorheen onbekende – plekken in huis. Tegelijkertijd worden hiermee de beenspiertjes getraind waardoor lopen en balans houden makkelijker wordt. Ook verkopen wij diverse puzzels en producten van Tangle Toy die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen én volwassenen.

Kom vooral langs om ons speelgoed van dichtbij te bekijken

Voor een beter beeld van ons houten speelgoed kun je vanuit Den Bosch altijd even langskomen bij onze speelgoedwinkel. Wij voorzien je daar graag van advies en uitleg over onze producten. Aangezien wij als onafhankelijke speelgoedwinkel ons eigen assortiment samenstellen, zijn onze medewerkers uitstekend op de hoogte van onze producten. Heb je vragen of ben je op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 521 2409 of door te mailen naar info@jovi-toys.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys