Hobbelpaard Oss

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » Hobbelpaard Oss

Een hobbelpaard kopen in onze winkel nabij Oss

Als je op zoek bent naar klassiek speelgoed – zoals een hobbelpaard ­– dan helpen wij je bij Jovi Toys in Rosmalen, vlakbij Oss, graag om te vinden wat je zoekt. Onze verrassend grote speelgoedwinkel heeft een ruime collectie aan duurzaam speelgoed. Bij het samenstellen van onze collectie letten wij vooral op de speelwaarde voor het kind.

Advies op maat voor een hobbelpaard in onze winkel vlakbij Oss

Wist je dat een hobbelpaard jouw peuter kan helpen bij het zetten van zijn of haar eerste stapjes? Door jouw kind te laten spelen met een hobbelpaard ontwikkelen de beenspiertjes zich en leert je kleine spruit om beter balans te houden. Als je voor je kind een hobbelpaard wilt kopen, dan heten wij je graag van harte welkom in onze speelgoedwinkel nabij Oss. Wij voorzien je graag van advies op maat. Ook voor mensen die wat slechter ter been zijn is onze speelgoedwinkel te bezoeken. Wij hebben ons pand namelijk rolstoelvriendelijk ingericht. Daarnaast kun je bij onze speelgoedwinkel in de regio van Oss met een klantenkaart sparen voor leuke kortingen op ons speelgoed, zoals een hobbelpaard.

Vragen? Kom langs of neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze producten, zoals speelgoed van KAPLA of Playmobil? Of kunnen we je misschien helpen om iets specifieks te vinden? Neem dan contact met ons op voor een antwoord op je vragen. Hiervoor kun je onze medewerkers bereiken via het telefoonnummer 073 521 2409 en via het e-mailadres info@jovi-toys.nl. We hopen snel iets van je te horen of je te mogen verwelkomen in onze mooie speelgoedwinkel.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht