Hobbelpaard Oss

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home ยป Hobbelpaard Oss

Een hobbelpaard kopen in onze winkel nabij Oss

Ben je op zoek naar een mooi hobbelpaard in Oss? Jovi Toys in Rosmalen, vlakbij Oss, heeft prachtig klassiek speelgoed in het assortiment. Onze verrassende grote speelgoedwinkel heeft een ruime collectie aan duurzaam speelgoed. Voor een klassiek hobbelpaard ben je in onze winkel nabij Oss in goede handen.

Neem contact met ons op

Advies op maat voor een hobbelpaard in onze winkel vlakbij Oss

Wist je dat een hobbelpaard jouw peuter kan helpen bij het zetten van zijn of haar eerste stapjes? Door jouw kind te laten spelen met een hobbelpaard, ontwikkelen de beenspiertjes zich en leert je kleine spruit om beter balans te houden. Als je voor je kind een hobbelpaard wilt kopen, dan heten wij je graag van harte welkom in onze speelgoedwinkel nabij Oss. Wij voorzien je graag van advies op maat. Wist je dat je bij onze speelgoedwinkel ook kan sparen voor leuke kortingen op ons speelgoed?

Vragen? Kom langs of neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze producten, zoals speelgoed van KAPLA of Playmobil? Of kunnen we je misschien helpen om iets specifieks te vinden? Neem dan contact met ons op. Bel naar 073 521 2409 of stuur een e-mail naar info@jovi-toys.nl. We hopen snel iets van je te horen of je te mogen verwelkomen in onze mooie speelgoedwinkel. Ook als je speelgoed zoekt voor in Nijmegen ben je bij ons in goede handen!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys