Buitenspeelgoed Den Bosch

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » Buitenspeelgoed Den Bosch

Buitenspeelgoed kopen in onze winkel nabij Den Bosch

Voor het kopen van mooi en duurzaam buitenspeelgoed kom je vanuit Den Bosch natuurlijk naar Jovi Toys in Rosmalen. Wij zijn een van de grootste onafhankelijke speelgoedwinkels in de regio en bieden onze klanten een groot en vooral uniek assortiment. Wij zien het als een positieve ontwikkeling dat kinderen in Den Bosch weer lekker gaan buitenspelen en daar dragen wij met ons buitenspeelgoed graag een steentje aan bij.

Het grootste assortiment aan buitenspeelgoed in de omgeving Den Bosch

Wij stellen ons eigen assortiment samen door de producten te beoordelen op duurzaamheid en de speelwaarde voor kinderen. Je zult bij ons dan ook prima slagen voor speelgoed en bordspellen waarmee je kind zich buiten urenlang kan vermaken. Ben je op zoek naar een cadeautje? Kom dan langs in onze ruim opgezette speelgoedwinkel voor advies op maat. Wij zorgen ervoor dat je altijd met een leuk cadeau op de verjaardag aankomt.

Op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten

Bij Jovi Toys zijn we meer dan bereid om je te adviseren en met je mee te denken voor de leukste cadeautjes, bijvoorbeeld Schleich speelgoed of de producten van Tangle Toy. Ook als je op zoek bent naar iets specifieks gaan we ons best doen om jou en je kind met een glimlach én een mooi stuk speelgoed huiswaarts te laten keren. Bij vragen over ons buitenspeelgoed kun je natuurlijk langskomen in onze winkel nabij Den Bosch. Je kunt ook bellen naar 073 521 2409 of een e-mail versturen naar info@jovi-toys.nl. Kom langs in onze ruime winkel of neem even contact met ons op als je op zoek bent naar iets speciaals!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht