Buitenspeelgoed Den Bosch

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » Buitenspeelgoed Den Bosch

Voor mooi en duurzaam buitenspeelgoed kom je vanuit Den Bosch en Oss natuurlijk naar Jovi Toys in Rosmalen. Wij zijn een van de grootste onafhankelijke speelgoedwinkels in de regio en bieden onze klanten een groot en vooral uniek aanbod aan speelgoed. Wij zien het als een positieve ontwikkeling dat kinderen in Oss en Den Bosch weer lekker gaan buitenspelen en daar dragen wij met ons buitenspeelgoed graag een steentje aan bij. Kom langs in onze ruime winkel of neem even contact op als je op zoek bent naar iets speciaals.

Het grootste assortiment aan buitenspeelgoed in Den Bosch, Oss en omgeving

Jovi Toys stelt zijn eigen assortiment samen en dat doen wij door speelgoed te beoordelen op duurzaamheid en de speelwaarde voor kinderen. Je zult bij ons dan ook prima kunnen slagen voor speelgoed waarmee je kind zich buiten urenlang kan vermaken. En ben je op zoek naar een cadeautje? Kom dan langs in onze ruim opgezette speelgoedwinkel voor advies op maat. Wij zorgen ervoor dat je altijd met een leuk cadeau op een verjaardag aankomt.

Op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten

Bij Jovi Toys zijn we meer dan bereid om je te adviseren en met je mee te denken voor de leukste cadeautjes. Ook als je op zoek bent naar iets specifieks gaan we ons best doen om jou en je kind met een glimlach én een mooi stuk speelgoed huiswaarts te laten keren. Bij vragen over ons buitenspeelgoed kun je natuurlijk langskomen in onze winkel, tussen Oss en Den Bosch in. Bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 073 521 2409.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht