Bordspellen Den Bosch

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home ยป Bordspellen Den Bosch

Bordspellen kopen in onze winkel nabij Den Bosch

Voor het kopen van leuke bordspellen in de omgeving van Den Bosch kun je terecht bij Jovi Toys. Onze speelgoedwinkel bestaat sinds 1966 en is een van de grotere van Nederland, met een oppervlakte van ruim 500 vierkante meter. Ons assortiment aan bordspellen hebben wij zelf samengesteld. Kom vooral langs in onze speelgoedwinkel in Rosmalen, nabij Den Bosch om al onze bordspellen te bekijken.

Neem contact met ons op

Bordspellen voor jong en oud bij onze speelgoedwinkel nabij Den Bosch

Voor meer informatie over de bordspellen die wij verkopen kun je het beste even bij onze speelgoedwinkel nabij Den Bosch langs komen. Omdat wij een onafhankelijke speelgoedwinkel zijn en ons eigen assortiment samenstellen, kunnen wij je dan veel meer informatie geven over de verschillende bordspellen en al het andere speelgoed dat wij aanbieden. Dat doen we dan ook graag, want een persoonlijke benadering staat bij ons voorop.

Vragen of verzoeken? Neem contact met ons op

Ben je benieuwd of wij een bepaald spel of stuk speelgoed, bijvoorbeeld van VTech of Sylvanian Families, in ons assortiment hebben? Of wil je ons een andere vraag wilt stellen? Dan kun je altijd even contact opnemen met de medewerkers van onze speelgoedwinkel door te bellen naar telefoonnummer 073 521 2409 of door een e-mail te sturen naar info@jovi-toys.nl. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies, zodat je met de leukste spellen naar huis toe gaat!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Jovi Toys