Bordspellen Den Bosch

N

Sinds 1966

Verrassend groot

Duurzaam

Home » Bordspellen Den Bosch

Voor leuke bordspellen in de omgeving van Den Bosch kun je terecht bij Jovi Toys. Onze speelgoedwinkel bestaat sinds 1966 en is een van de grotere van Nederland met een oppervlakte van ruim 500m2. Ons assortiment aan bordspellen hebben wij zelf samengesteld. Kom vooral langs in onze speelgoedwinkel bij Den Bosch om al onze bordspellen te bekijken. Wij voorzien je dan ook graag van persoonlijk advies, zodat je met de leukste spellen naar huis toe gaat. En als je nog vragen hebt dan horen wij dat uiteraard graag.

Bordspellen voor jong en oud bij Jovi Toys bij Den Bosch

Voor meer informatie over de bordspellen die wij verkopen kun je het beste even bij onze speelgoedwinkel bij Den Bosch langs komen. Omdat wij een onafhankelijke speelgoedwinkel zijn en ons eigen assortiment samenstellen, kunnen wij je dan veel meer informatie geven over de verschillende bordspellen en al het andere speelgoed dat wij aanbieden. Dat doen we dan ook graag, want een persoonlijke benadering staat bij ons voorop.

Vragen of verzoeken? Neem contact op

Als je benieuwd bent of wij een bepaald spel of stuk speelgoed in ons assortiment hebben, of als je ons een andere vraag wilt stellen, kun je altijd even contact opnemen met Jovi Toys door te bellen met telefoonnummer 073 521 2409.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht